Velkommen til Verbalt Verksted

Har du skrevet en bok eller annen tekst du vil ha opp og frem?
Vil du finne flere som deler interessen for å skrive, leke med ord, lese og formidle – eller kanskje ønsker du tips om ressurser og få ny inspirasjon innen språk eller litteratur?

Jeg heter Rikke Tjemsland, og er frilansskribent for mitt eget Verbale Verksted. Jeg jobber som manuskonsulent for forlag og forfattere, i tillegg til å drive med litteratur og språk også på fritiden – på denne bloggen og i en skrivegruppe med flere andre. Så fort jeg lærte å lese slukte jeg alt jeg kom over i bokhyllene hos mormor – og hvis også din yndlingslukt er «boksider» så vet du akkurat hva jeg snakker om!

Jeg har en bachelor fra Universitetet i Agder innen språk, litteratur, medier og kommunikasjon. Min bakgrunn i arbeidslivet er fra kontor og administrasjon i alle former, både fra privat og offentlig næringsliv. Bibliotek, arkiv, dokumentkontroll, rekruttering, prosjektkoordinering, you name it, I’ve done it – men jeg kom alltid tilbake til drømmen om å drive med tekst og formidling.

Her håper jeg å:

  • samle alle som «snakker samme stammespråk», som aldri blir lei av gode samtaler om tekst og hvilke reiser litteraturen gir oss!
  • anmelde bøker og dele tips til tekst og skriving
  • inspirere andre til å hive seg i gang med skrivedrømmen

… og ikke minst vil jeg heie på og fremheve skribenter, journalister og andre som har noe bra å melde, og tar gjerne i mot tips om ting som er verdt å gi oppmerksomhet – bokbad, foredrag, kurs og annet innenfor feltet.

Du finner meg også på sosiale medier, via ikonene nederst på siden.

Bli med!