Velkommen til Verbalt Verksted

Litteratur og språk har vært min verden fra jeg var liten. Det rommet som åpner seg når man forsvinner inn i en bok gir rmasse glede og avkobling, det skrevne ord kan være rent magisk!

Jeg ønsker å samles rundt denne interessen, finne alle dere som snakker samme stammespråk og som aldri blir lei av gode samtaler om tekst, formidling og hvilke reiser litteraturen gir oss – skape et rom for å samle, dele og heie på alle de bra ressursene som finnes innen feltet. Jeg vil anmelde noen bøker, dele tips til tekst og skriving, finne frem til bokbad, foredrag og kurs, og forhåpentligvis inspirere andre til å delta i samtalen. Ikke minst vil jeg heie på og fremheve dyktige skribenter, journalister og andre som har noe bra å melde, og tar gjerne i mot tips om ting som er verdt å gi oppmerksomhet.
Kanskje du har en artikkel eller reportasje du vil ha opp og frem?

Jeg har en bachelor fra Universitetet i Agder innen språk, litteratur, medier og kommunikasjon. Verden endret seg for alle i løpet av 2020, og det ble et spark bak til å foreta noen endringer. Min bakgrunn i arbeidslivet er kontor og administrasjon i alle former, både fra privat og offentlig næringsliv. Bibliotek, arkiv, dokumentkontroll, rekruttering, prosjektkoordinering, you name it, I have done it – men jeg kommer alltid tilbake til drømmen om å drive med tekst og formidling. Våren 2021 tok jeg kurset til Vivian Songe,  Bli magasinjournalist, og fikk den siste dytten til virkelig å kaste meg inn i prosjektet jeg har ruget på i noen år allerede – Verbalt Verksted.

Bli med!